Muzikale ochtend met Harmonie Terheijden – try out kerstconcert

Nassau Harmonie Breda bestaat dit jaar 95 jaar en Muziektheater Roes bestaat 5 jaar, samen 100 jaar, reden voor een muzikaal feestje! Op zondag 16 december vertellen zij het kerstverhaal in een muzikaal sprookje.

In aanloop naar dit concert brengen wij al enkele nummers ten gehore op zondag 25 november. Samen met Harmonie Terheijden verzorgen wij een muzikale ochtend. Om 11.00 uur kunt u komen genieten in buurthuis Gageldonk in Breda. Toegang is gratis.

Op zondag 16 december brengen wij het hele concert ten gehore. Dit doen we samen met Muziektheater Roes. Een verteller neemt u deze middag mee in het voor iedereen bekende Kerstverhaal. Dit verhaal wordt omlijst door theater, zang en instrumentale nummers. Dit zijn nummers van onder andere Disney, klezmer- en musicalmuziek en klassieke werken. Er zal dus niet de geijkte kerstmuziek ten gehore worden gebracht. Mocht u toch behoefte hebben aan sfeervolle kerstnummers, dan kunt u aan het einde van het concert nog losgaan bij de Kerst-sing-a-long. Meer over dit concert in dit nieuwsbericht