Concert ‘Er was eens…’groot succes

Op zondag 16 december gaven wij een concert in samenwerking met Muziektheater Roes. Voor een uitverkochte zaal  brachten we  het kerstverhaal met muziek, zang en theater.

Deze bijzondere voorstelling was een goot succes. Ademloos luisterden de aanwezigen naar de prachtige zang van verschillende jeugdige solisten, die wij mochten begeleiden. Het repertoire was zeer afwisselend van het Pie Jesu en Moessorgski’s Nacht op de Kale Berg tot de muziek van Frozen. Het concert werd afgesloten met een sing-a-long van bekende kerstliedjes.

Dit concert was tevens het laatste concert onder leiding van onze interim-dirigent Jeroen Geevers die na afloop dan ook even extra in het zonnetje werd gezet. Net als alle extra muzikanten die met ons meespeelden en zonder wie het concert zeker niet zo’n groot succes was geweest!