orkest orkest

Nassau Harmonie Breda (opgericht in 1923) is het grootste deel van haar bestaan een onderdeel geweest van de personeelsvereniging van de posterijen in Breda (PTT). Sinds een aantal jaren is de vereniging volledig zelfstandig met een bestuur (spelende en niet spelende leden) en een muziekcommissie welke volledig verantwoordelijk is voor de muzikale aspecten, repertoirekeuze etc. Op projectbasis wordt een concertcommissie gevormd voor de organisatie van grotere concerten en muzikale projecten.

De vereniging telt circa 34 spelende leden in het harmonieorkest.

Nassau Harmonie Breda draagt bij aan diverse officiële gelegenheden in Breda en staat verder bekend om haar aansprekende projecten en concerten waarbij veelvuldig wordt samengewerkt met andere disciplines en verenigingen. De ambitie is vooral om modern en vernieuwend te zijn en aantrekkelijk voor jong en oud.

Repeteren

We repeteren op maandagavond van 20:00 tot 22:00 uur in
de Wegwijzer, Steendorpstraat 2, 4826 EP, Breda.

Voorzitter: Cor van Strijen
Secretaris: Lilian Kuijstermans
Penningmeester: Dries Arbon
Bestuurslid: Teunis Minnen
Bestuurslid: vacature

Rietveen 1

4823 HK Breda

E-mail: info@nassauharmonie.nl

Ingeschreven in het Handelsregister bij de Kamer van Koophandel onder nummer 40280349.

Vrienden van Nassau Harmonie Breda

Door jaarlijks € 50,00 te doneren bent u Vriend of Vriendin van Nassau Harmonie. De harmonie nodigt u als gast uit bij concerten en u krijgt dan 50% korting op één toegangskaartje. Ook wordt u uitgenodigd om de jaarlijkse zomerafsluiting bij te wonen en ontvangt u twee keer per jaar een speciale nieuwsbrief waardoor u op de hoogte blijft van wat er speelt. Indien gewenst vermelden wij uw naam op de sponsorruimte van onze website. Aanmelden kan door genoemd bedrag over te maken naar het hieronder genoemde rekeningnummer.

Door jaarlijks € 25,00 te doneren bent u Donateur van Nassau Harmonie. De harmonie nodigt u als gast uit bij concerten en u krijgt dan 25% korting op één toegangskaartje. Ook wordt u uitgenodigd om de jaarlijkse zomerafsluiting bij te wonen en ontvangt u twee keer per jaar een speciale nieuwsbrief waardoor u op de hoogte blijft van wat er speelt. Indien gewenst plaatsen wij uw naam op de sponsorruimte van onze website. Aanmelden kan door genoemd bedrag over te maken naar het hieronder genoemde rekeningnummer.

Wilt u geen Vriend/Vriendin of Donateur worden dan kunt u ons uiteraard ook steunen door een (eenmalige) financiële bijdrage te geven. Dat kunt u doen door het gewenste bedrag over te maken naar IBAN NL96 INGB 0001 0962 35 ten name van Nassau Harmonie Breda. Bij voorbaat dank.