Nassau Harmonie Breda is met ingang van 1 mei 2020 op zoek naar een nieuwe dirigent (m/v).

dirigeerstok

Wij zoeken een muzikaal leider die:

Nassau Harmonie Breda (opgericht in 1923) is het grootste deel van haar bestaan een onderdeel geweest van de personeelsvereniging van de posterijen in Breda (PTT). Sinds een aantal jaren is de vereniging volledig zelfstandig met een bestuur (spelende en niet spelende leden) en een muziekcommissie welke volledig verantwoordelijk is voor de muzikale aspecten, repertoirekeuze etc. Op projectbasis wordt een concertcommissie gevormd voor de organisatie van grotere concerten en muzikale projecten.

De vereniging telt ca. 34 spelende leden in het harmonieorkest. Een opleidingsorkest moet opnieuw worden opgestart. De afgelopen jaren zijn roerige tijden geweest, waarbij na vele jaren wisseling van repetitiedag en dirigent heeft plaatsgevonden. De harmonie bevindt zich nu op het punt dat ze verder kan gaan bouwen aan de vereniging en muzikale kwaliteiten.

Nassau Harmonie Breda draagt bij aan diverse officiële gelegenheden in Breda en staat verder bekend om haar aansprekende projecten en concerten waarbij veelvuldig wordt samengewerkt met andere disciplines en verenigingen. De ambitie is vooral om modern en vernieuwend te zijn en aantrekkelijk voor jong en oud.

De repetities vinden plaats op maandag tussen 20.00 uur en 22.00 uur in Gemeenschapshuis De Wegwijzer (Breda Noord).

Een proefdirectie zal deel uit maken van de selectieprocedure.
De vereniging heeft zich voorgenomen deze proefdirecties te houden op maandag 23 maart, 30 maart en 6 april 2020. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op zaterdag 7 en 14 maart 2020. Het opvragen van referenties en het bezoeken van een repetitie van een andere vereniging van de betreffende kandidaat kan tot de procedure behoren.

U kunt uw sollicitatiebrief en CV per email (vóór 23 februari 2020) richten aan:
t.a.v. secretaris: Lilian Kuijstermans
E-mail: nassau.harmonie.breda@gmail.com