De Nassau Harmonie Breda timmert aan de weg

In de opmaat naar het 100 jarig bestaan heeft de NHB een paar belangrijke stappen gezet voor de toekomst en het 100 jarige bestaan in 2023.

 Zo heeft de NHB haar vaste repetitiedag en tijd verplaatst naar de maandagavond. Met deze verandering gaat de NHB er van uit nog meer muzikanten te kunnen aantrekken die gezellig muziek willen  maken op de maandagavond.

Naast de verandering van repetitiedag gaat er ook een verandering plaatsvinden in de directie van het orkest. Hierover volgt te zijner tijd nadere info. Vanaf maandag 11 maart 2019 gaat de verandering definitief plaatsvinden met een nieuwe dirigent en uiteraard met een aantrekkelijk muzikaal programma.

Verder heeft de NHB ook op het bestuurlijk vlak vernieuwing doorgevoerd. De nieuwe voorzitter Cor van Strijen is met bestuur en de leden aan de slag gegaan om de vernieuwing op alle fronten door te zetten.

Muzikanten die graag op maandagavond met ons mee willen spelen zijn van harte welkom.

De NHB repeteert vanaf 11 maart 2019 op maandagavond van 20:00 uur tot 22:00 uur in  “de Wegwijzer”, Steendorpstraat 2, 4826 EP Breda.

 

Wil je graag een muziekinstrument bespelen of leren spelen, maar je hebt nog geen instrument? Geen probleem de NHB heeft voor leerlingen en gevorderde muzikanten instrumenten in bruikleen.

 

Kom gerust eens verblijvend langs op de receptieavond en proef de sfeer van het samen muziek maken, of neem eens kijkje op onze facebook-account. Direct contact opnemen kan natuurlijk ook via info@nassauharmonie.nl

%MCEPASTEBIN%