Concertagenda

Nassau Harmonie Breda organiseert een dag vol muzikale workshops!

workshop

Op zondag 14 november aanstaande organiseert de Nassau Harmonie een dag vol muzikale workshops voor blazers en slagwerkers.

Locatie is de Nieuwe Veste en de dag wordt afgesloten met een concert in de Culturele Markthal.

Zoals veel orkesten heeft ook de Nassau Harmonie Breda een periode achter de rug waarin in er door COVID19 maar weinig mogelijk was qua activiteiten. Inmiddels is de muziekvereniging al weer volop aan het repeteren en staat ook de eerste activiteit op de kalender:
een workshopdag voor blazers en slagwerkers.

Onder leiding van een aantal muzikale professionals, kun je op deze dag samen met anderen het beste uit jezelf proberen te halen.

In een aantal verschillende workshops kun je vanaf ca. 11.00 tot 17.00 muzikaal aan de slag. Er wordt natuurlijk gezorgd voor de nodige ontspanning en gezelligheid tussendoor. En ook koffie, thee, een lunch en een borrel zijn inbegrepen.

Onder andere Peter Habraken (oud Marinierskapel), Jasper Arts (Otto-e-Mezzo, Kensington), Twan Stekelenburg (Oud FkKL, VanDryver, Console), Joost van Genugten (Koninklijke Marechaussee), Robin Rombouts (Luchtmachtkapel) en Barry Jurjus (oud KCO) werken mee aan de invulling van de workshops.

De dag vindt plaats in De Nieuwe Veste, Molenstraat 6, Breda en wordt afgesloten met een gezamenlijk concert in de nieuwe Culturele Markthal. Dit concert is vrij toegankelijk.

Aanmelden voor deze dag is mogelijk via het emailadres:    opleiding@nassauharmonie.nl

Geef hierbij je naam, leeftijd en niveau van spelen door.

Je hoeft geen topmuzikant te zijn om mee te doen, maar B-speelniveau wordt aanbevolen.

Via de Facebook en Instagram-accounts van de Nassau Harmonie blijf je het best op de hoogte van het laatste nieuws van deze workshop dag.

datum: zondag 14 november
waar: de Nieuwe Veste
adres: Molenstraat 6, Breda
aanvang: 11.00 uur
deelname: gratis

Concert.

workshop

Bovenstaande workshop wordt afgesloten met een gezamenlijk concert in de nieuwe Culturele Markthal.

De harmonie speelt ook met eigen orkest een aantal muziekstukken.

datum: zondag 14 november
waar: Culturele Markthal in de Nieuwe Veste