Geslaagde opening van Koningsdag

Ook dit jaar waren we weer uitgenodigd om de Bijzondere vlaggenparade op de KMA te begeleiden en daarna een concert te geven op het Kasteel van Breda. Zoals elk jaar bekeken we nu ook vol spanning de weersvooruitzichten. Want (veel) regen betekent in ieder geval niet voltallig kunnen spelen op de Parade, de instrumenten van onze houtblazers zijn hier immers niet tegen bestand.

De weergoden leken ons in eerste instantie helemaal niet gunstig gezind, het inblazen gebeurde dan ook alleen door het koper. Gelukkig zag het er vanaf 9.30 een stuk beter uit en hebben we dan ook voltallig deze jaarlijkse Bredase traditie kunnen begeleiden.

Het concert daarna vond plaats in de Grote Zaal van het Kasteel. Dit eerste optreden met onze nieuwe dirigent, Peter Paul van Esch, was een succes. We kregen veel complimenten over onze uitvoering en muziekkeuze. Dat is mooi, want het was zeker al een voorproefje op het concert wat we in november gaan geven. Dus was je er bij op de KMA en wil je meer? Blijf ons dan volgen!